delazona delazona

Re-descobreix les botigues de la teva zona.

This extension is no longer available in Chrome Web Store
Rating: 5.00 (1)
Users: 120
-1 vs 1 day ago
+7 vs 1 week ago
Version: 1.0.2 (Last updated: 2020-04-21)
Size: 80.08K
Price: Free
Permissions:
Mentre les grans empreses es van enriquint cada cop més, cada setmana hi ha botigues dels nostres barris que han d’abaixar la persiana perquè no poden arribar a final de mes.

Malauradament, aquesta dinàmica s’ha vist incrementada degut a la situació actual de crisi sanitària i social que estem vivint. Molts de nosaltres som conscients de la problemàtica, però ens resulta molt fàcil i còmode fer servir grans plataformes de venta online.

Per tal de fer front a aquesta situació hem creat delazona.cat, una extensió de google chrome que et permet seguir explorant els productes per Amazon com has fins ara, però descobrint a quins comerços de la teva zona pots demanar-los online o anar-los a comprar.

Un cop instal·lada fes click a la icona que t’apareixerà a la barra del navegador i entra el teu codi postal. (No pateixis, només el farem servir per saber quines botigues tens a prop;) ) 

Ja està! Quan entris a comprar a Amazon nosaltres buscarem per tu quines alternatives de de compra de proximitat tens per cadascun dels productes! Senzill i amb zero esforços.

La nostra base de dades ja compta amb més de 80.000 comerços de la ciutat de Barcelona, però el nostre objectiu és ampliar-ho a tot el territori.

Si tens un comerç i vols aparèixer entre els resultats delazona.cat, omple el formulari que trobaràs al nostre web.
Related extensions