AppWriter Cloud

AppWriter Cloud

AppWriter - Reading and writing help for all! Read, write and spell with confidence - using features such as: • Word prediction…

AppWriter Cloud promo image
Total ratings for AppWriter Cloud
2.99 (Rating count: 109)
User reviews summary
These summaries are automatically generated weekly using AI based on recent user reviews. Chrome Web Store does not verify user reviews, so some user reviews may be inaccurate, spammy, or outdated.
Pros
  • automatic school-related functionalities
  • useful for dyslexic people
  • rarely goes down
  • good for mobile use on Android
Cons
  • login issues for some users
  • bugs and glitches
  • difficult to remove from Google
  • some users find it useless or frustrating
Most mentioned
  • login issues
  • bugs
  • useful for dyslexic people
See reviews for AppWriter Cloud on Chrome Web Store
Recent 25 reviews for AppWriter Cloud
Recent rating average: 1.96
All time rating average: 2.99
Rating filters
5 star
12%
4 star
8%
3 star
8%
2 star
8%
1 star
64%
Timestamp Author Rating Comment
2022-11-21
adam huhoiuh
adam huhoiuh
det stinker
2022-11-03
SW Wood
SW Wood
amazing
2022-09-29
Villads Andersen
Villads Andersen
Alt skolerelateret er automatisk skrald.
2022-09-16
Zakarias
Zakarias
It doesn't work
2022-08-24
hello adele
hello adele
Har ikke brugt det endu men hører fra min ordblinde venner at det er godt
2022-07-13
Frederikke Akselbo
Frederikke Akselbo
Det har længe været et godt program med få tilfælde hvor den loggede mig ude, men jeg er nået til et punkt hvor jeg ikke længere kan logge ind vi google kontoen, hvilket gør mit abonnement pointeløst... Jeg har over 2 dage prøvet alt fra at rydde data, til geninstallation af programmet og andre login muligheder, men intet virker. Hvad skal man gøre?
2022-01-31
Nooby Gang
Nooby Gang
vi skal bruge det i skolen og jeg hader mit liv på grund af det! jeg vil helere spille fortnite all night jeg ahder appwriter no cap
2021-11-23
Daniel Hausken
Daniel Hausken
Funker faen ikke :)
2021-11-10
alsta 017
alsta 017
Funker ikke
2021-11-04
Boris Haas
Boris Haas
This no good.
2021-09-17
Anton Videoer
Anton Videoer
det ik godt
2021-08-26 Mr puffie fix jeg ufærdige program og tag jer sammen
2021-08-09 B.N.B det sutter lidt meget
2021-01-23
Anthon Hansen
Anthon Hansen
Kan ikke logge ind
2020-10-20
Alfred lmao
Alfred lmao
bad
2020-09-08
Malthe Steenhoff
Malthe Steenhoff
Please help me! i cannot remove it from google! it is driving me nuts. help.
2020-08-31 Viktor Ringnes Elendig app. Funker faen ikke. ikke last ned. fike triste tanker om meg selv:)
2020-08-31 Linus Fjeldheim Elendig app. Funker faen ikke. ikke last ned. fike triste tanker om meg selv:)
2020-08-13
yKompetenz
yKompetenz
Mange buggs
2020-04-15
Emil Pettersson SK 6
Emil Pettersson SK 6
Detta suger. Hade ni tagit bort det som kommer upp när man skriver hade det varit bättre.
2020-03-16
August Dyreborg
August Dyreborg
En super app
2020-01-31
Laura Gyngstrup
Laura Gyngstrup
det syndt
2020-01-07
Thomas Johansen
Thomas Johansen
Appwriter cloud Det er sjældent at det går ned.Jeg har brugt det i et halvt år. Jeg bruger også det til android mobilen: Appwriter jeg kan varmt anbefales
2019-12-02
Jens-Emil Østergaard Bøye
Jens-Emil Østergaard Bøye
Jeg ret godt lide det. Det er klart det bedste hjælpe hjælpemiddel jeg har prøvet, men lige pulseligt kan jeg ikke logge ind længer :/
2019-10-31
Trustable
Trustable
hello it me your boi. its pretty good